Marc Arenas Camps: biografia

MARC ARENAS CAMPS, Director i redactor de All you need is Biology 

DSC03009rLlicenciat en Biologia i Màster en Oceanografia i Gestió del Medi Marí per la Universitat de Barcelona.

Des de ben petit, m’ha interessat la biologia, sobretot la biologia marina, i especialment els mamífers marins. Creient en la importància de que el coneixement científic, i en el meu cas, el de la biologia, ha d’arribar al públic general, amb el temps he anat adquirint certs coneixements i habilitats per tal de comunicar i transmetre la biologia des dels més petits fins als més grans, ja sigui treballant com a educador ambiental, realitzant conferències o bé redactant articles divulgatius.

He realitzat diverses col·laboracions amb altres entitats i empreses. A destacar, a Hombre Moderno, revista online sobre fitness, nutrició i actualitat, en la qual m’encarrego de la secció de ciència i on, de mitjana, hi realitzo una publicació setmanal. També he col·laborat puntualment amb el magazine de Baleària, el Grupo EGF, la revista Escápate del Club Universitario de Buceo Ocenánides de la Universidad Rey Juan Carlos i la revista The Marine Professional del Institute of Marine Engineering, Science & Technology.

Necessites els serveis d’un comunicador científic? Pots contactar amb mi a través de Google+, Facebook, Twitter i LinkedIn.

Seccions tractades: Mamífers marins, mar i medi ambient.

Pots llegir tots els seus posts aquí.

5 pensaments sobre “Marc Arenas Camps: biografia”

  1. Marc, soc en Biel Obrador, acabo de veure la pàgina i ara veig que et conec! Cercàvem informació sobre les orques amb els meus fills. Enhorabona per la pàgina!!

    1. Hola Biel! Sí, crec que vas ser professor meu de pràctiques a alguna assignatura d’Ecologia. 🙂 Espero que hageu trobat la informació que necessitàveu i gràcies per les teves paraules! 😀

Comentaris / Comentarios / Comments:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.