Curs de Biologia per la Selectivitat

El proper dijous 11 de juny tindrà lloc a Catalunya la prova de Biologia de les Proves d’Accés a la Universitat o Selectivitat. És per aquest motiu que All you need is Biology ha decidit enguany impartir un curs intensiu de Biologia dirigit específicament a repassar els continguts de Biologia de Batxillerat subjecte d’avaluació en aquesta prova.

A QUI VA DIRIGIT?

Aquest curs va dirigit específicament als i a les estudiants de Batxillerat que realitzaran les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) a Catalunya.

DATES

El curs s’impartirà el 30 de maig (dissabte), 31 de maig (diumenge) i 1 de juny (dilluns), repartint en aquests tres dies un total de 20 hores de classe (8 hores de matí i tarda el dissabte i diumenge i 4 hores a la tarda el dilluns).

LLOC

El curs s’impartirà en un local situat a l’ajuntament de Calldetenes (a 5 minuts de Vic, Osona), a la Plaça Onze de Setembre (on hi ha el quiosc).

CONTINGUTS DEL CURS

Tal com consta a la normativa reguladora de la prova de Biologia de les PAU, els 7 blocs temàtics objecte d’avaluació són:

  1. Metabolisme
  2. Immunologia
  3. Genètica mendeliana i evolució
  4. Disseny experimental
  5. Biologia molecular (biomolècules i biotecnologia)
  6. Microbiologia
  7. Ecologia

QUI IMPARTEIX EL CURS?

El curs serà impartit per Marc Arenas Camps, llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona, qui té més de 10 anys d’experiència impartint classes de repàs. És també el director del projecte divulgatiu All you need is Biology.

COM S’ENFOCARÀ EL CURS?

El curs té tant una vessant teòrica com pràctica. Pel que fa a la part teòrica, es faran explicacions de cada un dels apartats i temes que consten a la normativa. En referència a la part pràctica, es faran exercicis reals de Selectivitat d’anys anteriors, com també altres exercicis, tant a classe com de deures a casa.

Al final de cada un dels blocs es farà una avaluació per comprovar si allò explicat s’ha assimilat o no. A més, l’últim dia del curs es farà un simulacre d’examen de Biologia de la Selectivitat, el qual tindrà una durada de 1,5 hores.

SI FORMALITZES LA MATRÍCULA ABANS DEL DIUMENGE 24 DE MAIG (INCLÒS), TINDRÀS UN 10% DE DESCOMPTE.

MÉS INFORMACIÓ

Per conèixer les tarifes i horaris del curs i altres preguntes que tinguis, si us plau, contacta’ns a:

  • Correu electrònic: allyouneedisbiology@gmail.com 
  • Telèfon mòbil: 666 023 564

Si pel motiu que sigui, aquests horaris no et van bé o prefereixes classes particulars, escriu-nos igualment per intentar trobar una solució.

Selectivitat Bio

Comentaris / Comentarios / Comments:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.