Així va ser 2015: més de 140.000 visites

Encara que amb una mica de retard, com és habitual en aquestes dates, la gent sol fer balanç de com ha estat el passat any, analitzant què és el que ha aconseguit de tot allò que es va proposar a principis de gener. Com que no volem ser menys, és el que farem en aquesta ocasió.

El 2015, el blog va patir un creixement molt important respecte al 2014, multiplicant per 35 el creixement de visites, arribant fins al dia 31 de desembre a les 140.513 visites i 94.994 visitants, el que fa una mitjana de 1,5 visites per visitant. Tenint en compte que l’objectiu era arribar a les 100.000 visites, ho assumim amb escreix.

Visites

Ens han visitat de fins a 183 països (el 95% dels països) de tot el món i de tots els continents.

mapa

De totes maneres, cal destacar que quasi la meitat d’elles provenien d’Espanya, seguit dels Estats Units, Mèxic i Argentina.

Países

Com sabrás, el nostre blog és trilingüe. Tres quartes parts de les visites han estat en articles publicats en castellà, seguit de l’anglès i el català. Malgrat el català representi una petita part del total, continuarem publicant en aquest idioma al nostre blog.

Idiomas

El nostre esforç en compartir els nostres continguts es localitza principalment al Facebook i LinkedIn, sent aquests els que més visites ens han aportat. De totes maneres, volem destacar dos fets:

  • Gairebé una quarta part de les visites es deu al nostre esforç en tasques de SEO ja que provenen de gent que ha buscat continguts que nosaltres teníem al blog.
  • Alguns seguidors han publicat els nostres articles a Menéame i aquesta és la sisena font que més visites ens ha aportat. Moltes gràcies als qui hagin estat!

Procedència

Finalment, s’han publicat uns 130 articles al llarg de 2015. El millor article de cada un dels autors és:

I si vols conèixer el nostre Top 10 amb els articles més llegits de 2015, no et perdis aquest article!

No puc acabar sense donar les gràcies a tots i cada un dels que han estat part de Allyou need is Biology durant el 2015, sobretot dels nostres lectors i lectores, a aquellesinstitucions que ens han donat suport i afecte i, finalment , a tot l’equip d’aquest projecte.

Comentaris / Comentarios / Comments:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.