Sara de la Rosa Ruiz: Biografia

SARA DE LA ROSA RUIZ, Editora a All you need is Biology

Sara-de-la-Rosa-RuizCol·laboradora entre maig del 2016 i el maig del 2017.

Llicenciada en Biologia, Màster en Gestió i Conservació de Fauna Salvatge i Espais Protegits, Màster en Etologia i Màster en Formació del Professorat de Secundària.

Els meus primers contactes amb la naturalesa, i en particular, amb els animals, van començar aviat, quan només tenia 10 anys ja tenia clar que volia ser veterinària.

Finalment vaig començar a estudiar biologia, realitzant alguns voluntariats ambientals, on vaig anar descobrint una manera de desenvolupar la meva vocació com a “biòloga de bota”. A partir d’aquet moment, he anat especialitzant-me en conservació de la fauna.

He treballat amb diferents espècies, sobre tot amb aus rapinyaires: maneig, reproducció, recuperació i re-introducció a la naturalesa, així com en gestió de projectes de conservació. La proximitat als animals m’ha permès aprendre qüestions rellevants sobre els seus comportaments, que han despertat en mi un gran interès en el camp de la recerca etològica, que compagino amb la meva feina real en un projecte LIFE en conservació de biodiversitat.

El meu objectiu en aquest blog és el de donar a conèixer el fascinant món de les aus per a què tothom pugui ajudar a apreciar el seu valor i contribuir en la seva conservació.

Si vols contactar amb mi, pots fer-ho mitjançant el LinkedIn.

Seccions: Aus i Conservació.

Pots llegir tots els seus articles aquí.

One thought on “Sara de la Rosa Ruiz: Biografia”

Comentaris / Comentarios / Comments:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.