Així ens ha anat al 2017

Comença un nou any i és el moment de fer balanç de com ha anat l’anterior. Nosaltres no volem ser menys i, amb ganes de mostrar transparència, us presentem un resum de com ha estat 2017 per All you need is Biology. 

Durant el 2017, All you need is Biology ha crescut notablement respecte l’any anterior. De fet, el nombre de visites ha estat 2,5 vegades més gran que l’any anterior. Al 2017 hem aconseguit 789.867 visites i 562.851 visitants, el que indica que, de mitjana, cada visitant ha vist 1,4 pàgines. Ens vam plantejar arribar al mig milió de visites, de manera que podem considerar que superem l’objectiu amb escreix. Aquest creixement any rere any confirma que All you need is Biology s’està consolidant.

Aquest any, les visites ens han arribat de 220 països, 18 països més que l’any anterior.

mapa

De totes maneres, cal destacar que són 5 els principals països que visiten el blog, sent el primer d’ells Espanya, seguit de molt de prop pels Estats Units i Mèxic.

Com bé sabràs, el nostre blog és trilingüe. L’idioma més llegit és el castellà, seguit per l’anglès i finalment el català. Les tendències són iguals que en anys anteriors, tot i que l’anglès i el català han augmentat lleugerament.

Quant a l’origen de les visites podem concloure que el trànsit orgànic, és a dir, el que prové dels cercadors, és el principal. El creixement del trànsit orgànic s’ha doblat en un any, el que indica una molt bona notícia.

Al 2017 s’han publicat només 43 articles nous, a causa de que els col·laboradors han anat abandonant la seva tasca per falta de temps. És per aquest motiu que pel 2018 la nostra intenció és buscar nous col·laboradors de totes les temàtiques sense cobrir per oferir-continguts més frescos.

No voldria acabar aquest resum sense donar les gràcies a totes i cadascuna de les persones que estan ajudant a que aquest projecte creixi. Voldria començar pels meus col·laboradors, la tasca que fan l’agraeixo de tot cor, i, per descomptat, als nostres lectors, sense els quals això no tindria sentit.

Ens veiem a 2018!

Comentaris / Comentarios / Comments:

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.