Benvinguts i benvingudes

Et volem donar la benvinguda al blog All you need is Biology, un blog dedicat a la divulgació de la biologia, tant pels que són del sector com pels que no. Si encara no coneixes a l’equip humà que hi ha al darrere, pots visitar les nostres biografies aquí.

Aquests són els continguts principals del nostre blog. Pots clicar sobre les imatges per accedir a cada secció. Si vols, tens un menú més detallat dels nostres continguts a la part esquerra de la pantalla. Podràs veure que, a més de divulgar, hem fet i seguim fent alguns cursos en linia i algunes conferències.

 Zoologia  Botànica
 Medi ambient  Evolució

A més, afegir que aviat obrirem un espai per tal que ens feu arribar les vostres preguntes i dubtes relacionats amb la biologia, de manera que nosaltres intentarem donar-vos la resposta.

Això és tot de moment! Ja pots començar a explorar el blog!

2 pensaments sobre “Benvinguts i benvingudes”

  1. Hola acabo d’entrar a la vostre página i la trovo molt interesant ja que el mon natural esla meba i en especial el mon dels insectes, m’agradaria poguer segui-hu-vos i si puc aportar els meus coneixements conteu amb mí, una abraçada.

    1. Moltes gràcies Vicente per les teves paraules tant amables. Si ho desitges, ens pots seguir a Facebook (All you need is Biology) i a Twitter (@AYNIBiology). Actualment tenim una col·laboradora, la Irene Lobato, que s’encarrega de la secció d’entomologia del blog. De totes maneres, moltes gràcies el teu oferiment. 🙂

Comentaris / Comentarios / Comments:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.